TJENESTER

Vi utfører alle typer transportoppdrag. Og vi mener alle: korte turer fra A-B, til og fra flyplassene døgnet rundt, bryllup, sightseeing, rundturer i Norge, fra 1 til 100 personer – vi dekker dine transportbehov. I en travel hverdag skal du bruke tid på andre ting enn kjøring og parkering. Og vi skal levere en bedre tjeneste enn du opplever noe annet sted. Gjennom punktlighet, kvalitet og totalopplevelse – alt til en meget konkurransedyktig pris.

Til/Fra Gardermoen

Vi kjører til fastpris – samme pris uansett tid på døgnet. Komfortabelt, privat og fa dør-til-dør.

Bryllup

En spesiell dag krever naturligvis også spesiell transport. Med våre limousiner med ekstra lengde blir det god plass til kjole og slep og bilen pyntes etter ditt ønske. Presis henting og levering senker stressnivået og dere kan nye dagen til fulle.

Sightseeing

Vi gjennomfører en rekke turer med reiseselskaper, ikke bare i Oslo men fra Lindesnes til Nordkapp. Vår 8-seter er for eksempel den mest luksuriøse 8-seteren på markedet og med glasstak og komfortable seter kan dere nyte reisen.

Mat og drikke

I en hektisk hverdag er mat og drikke vesentlig for å kunne prestere. Gi oss beskjed om hva du ønsker og du får det. Vi samarbeider med en rekke ledende restauranter og leverer kvalitet raskt.

Consierge

Vi kjenner Oslo bedre enn de fleste og har et unikt nettverk. Vi hjelper deg med billetter, reservasjoner, events, catering – alt du ønsker for maksimale opplevelser.

Gardermoen VIP-service.

Du blir kjørt til flyplassen hvor en av våre representanter henter deg, hjelper deg gjennom innsjekking, sikkerhetskontroll, til vår egen lounge og følger deg helt ut til flyet. Og motsatt ved ankomst: Vi henter deg ved flyet og eskorterer deg raskt og effektivt helt ut til vår ventende bil.