Biler

Mercedes S Klasse

Mercedes S-klasse representerer det ypperste innenfor persontransport og bør oppleves. Alle våre utgaver er 27 cm lenger lenger benplass enn normalt og har det høyeste utstyrsnivå og komfortmoduler. Dette er bilen som gjør reisen til noe mer enn en kjøretur.

Minibuss

For inntil 7 personer frakter vi deg i vår luksuriøse minibuss med limousinefølelse. Skinnseter, helt glasstak, fleksible seteløsninger, elektriske dører, høyt og med fantastisk utsikt i alle retninger.

Mercedes ML

Mercedes kraftige SUV er perfekt for deg som har mye bagasje, skal på fjellet eller andre steder hvor kraft, plass og fremkommelighet er en nødvendighet. Komforten er fullt ivaretatt, så her får du en perfekt kombinasjonen.

Mercedes E-klasse

En annen av våre rimeligere sedaner er Mercedes nye E-klasse. Mercedes-kvalitet fra A-Å, god plass i komfortable seter, sort bil og sort interiør. Rett og slett utrolig mye for pengene.

BMW

BMW er kjent for sin kjøreopplevelse – det gjelder også for passasjerene. Et rimeligere alternativ enn våre S-klasser, men langt over normale kjøretøy hva komfort og opplevelse angår.

Sprinter 8-15

Er dere flere enn 8 er våre sprintere førstevalget. Komfortabel, romslig, og kommer seg frem overalt. Det blir alltid god stemming når flere er samlet – og I våre Sprintere er det alltid hyggelig.

Busser

Vi tilbyr komfortable bussalternativer for alt fra 15 til 50 personer. Topp moderne, komfortable og sikre, med toaletter og underholdningsutstyr – vi gjør bussturen til en nytelse